Rasistdemokraterna.

Aftonbladet tillsammans med radioprogrammet Kaliber avslöjar att det finns rasister inom Sverigedemokraterna. Jag blev helt mållös. Herregud. Trodde rasisterna höll till hos vänstern. Undersökande och avslöjande journalistik när den är som bäst. 

Svenska knarklangare suger.

Produktutvecklingen inom drogindustrin verkar inte ha tillräckligt med kompetens i Sverige. Kan inte säga att jag är någon expert men har alltid ett marknadsperspektiv i mitt tänk. Lite skadad från mitt marknadsföringsjobb antar jag. Men jag bara undrar varför har vi inte crack i Sverige? Har spenderat några timmar framför underhållningsprogrammet Cops, där man får följa med amerikanska poliser på bovjakt. Och alla röker crack. Inte poliserna, iallafall inte på jobbet, men bovarna. Och dom röker hela tiden. Har förstått att det är därför de är bovar. Men inte i Svedala. Nej, här är det fortfarande amfetamin och tändargas som gäller. Kan bara dra slutsatsen att dom suger. Svenska knarklangare alltså. Och de amerikanska bovarna ibland för att få pengar till crack. Hursomhelst tror jag att detta inlägget kan vara värt mycket pengar. Så Benny, Conny och Sonny - glöm inte bort var ni hörde det först.  

Jag är dum i huvudet - så jag är perfekt.

Har precis räknat hur mycket parkeringsböter jag har i månaden. I snitt typ. Och aldrig blivit så glad. För jag är dum i huvudet och är perfekt att nämna i min blogg. Hade kunnat betalt Zimbabwes statsskuld på ett år. Eventuellt Somalias också. Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste gå och lägga på mer mynt i maskinen. 

Du är dum i huvudet - så du är perfekt.

Tittar på Robinson och framförallt på människorna som deltar. Och jag blir road. Sjukt road. För detta är underhållning på allvar. Ett antal människor på en ö, utan vatten, utan mat och utan vett. Efter att ha vunnit en tävling får ett lag välja ut 1,5 kg personliga tillhörigheter ur en säck med total 15 kg. Dessutom skall det ske på tid. Och det som händer nu är fantastiskt. För de väljer bort fiskelina, krokar och annat halvpraktiskt när man befinner sig på en öde ö. Utan mat. Nej, någon väljer till exempel en bikini. Har nog aldrig velat pussa en människa så mycket i hela mitt liv. En bikini. Som du redan har en på dig. Ja, jag vill omfamna dig. Ge dig en varm kram och viska i ditt öra - du är dum i huvudet så du är perfekt för min nya blogg. Tack för att du är du.

Följer med spänning fortsättningen på Imbecill 2009. Återkommer självklart med nya, underbara och perfekta människor. 

Ha en trevlig kväll.

En provcell.

Varför kallas det för provrum? Det är inget rum. Utan det känns mer som en cell. Trångt och med ett ljus som kan skapa psykoser. Det är helt enkelt ett felaktigt namn. Så hädanefter - Ursäkta, kan jag låna er provcell? 

Fredrik who?

Ärligt så undrar jag över hälsan. Den mentala. Inte på mig själv, för där vet jag hur kört det är, utan på vår statsminister. Är det ingen som tycker det är märkligt att han är lika svår att hitta som någonting som är jättesvårt att hitta? Jag vet inte, men är det inte hans jobb att som vår Don Fredrik faktiskt synas och kanske till och med berätta vad det är han gör? Eller inte gör. Eller tycker om något som till exempel vårt land, krisen och det faktum att hans fru dejtat E-type (vet inte om det är sant, men ett sjukt kul rykte är det) Lite av tanken med demokratiska val är att vi som folk väljer en ledare. Den ledaren är alltså folkvald. Fredrik, ringer det någon klocka? Inte? Tror bara att vi hade uppskattat att se vad det är du sysslar med. Säger inte att du är lat. Utan att du är kass på att kommunicera varför man inte ska uppfatta dig som lat. Dina ministrar syns, speciellt fånen med ring i örat och hästsvans, som oxå kallas finansminister. En helsjuk look förresten (men det är ett annat inlägg). Nu påstår inte jag att jag skulle vara så himla mycket bättre som bossarnas boss, det skulle jag förmodligen vara men det hade varit arrogant att säga det, det jag menar är att det finns något som heter TV. Fredrik prova att vara med där och säg nått. Vad som helst. Påminn oss om av vad du heter. Eller vad du tycker om E-type. Eller vad du tror om framtiden. För efter Göran saknar vi en pompös ledare som talar till oss som vi är mindre vetande. Det känns så tryggt när politiker gör det. 

Gamla människor luktar.

Varför luktar många gamla människor död? Det gör dom. Kan inte förstå varför. De tvättar sig, tvättar sina kläder, äter samma saker som tidigare men luktar gammal soffa. Åh, nej vad säger han? Lägg av! Det är sant och det vet du oxå. Kanske har det med evolutionen att göra. Det finns en möjlighet att det har utvecklats fram för att djuren skulle veta vilken av neandertalarna som skulle dö härnäst. Eller som försvar för att de inte skulle äta den långsamma med käpp. Nu luktade de säkert ganska fett ändå. Grottmänniskorna alltså. Men jag tror ni fattar min tes. Eller har det med att göra att deras kropp börjat förmultna? Vet inte. Vet bara att det är taskigt att få avsluta sitt liv med att lukta våt filt. Känns inte rättvist alls. Kan berätta en liten hemlighet - jag kommer bada rosenbad varje dag, smörja mig med dyra krämer och konsumera mer parfym än ett mellanstort land när jag blir böjd, grå och köper leverpastej med rabattkupong.

Idag gjorde jag någon generad.

Det var inte meningen men så blev det. Tänker inte gå in på vad som hände, eller vad jag sa, men så mycket kan jag berätta att det inspirerade mig till att starta den här bloggen. Så tack. Behövde en spark i rumpan för att komma igång med något jag lovat mig själv att göra sen Jesus gick i kortbyxor. Nu var det ju inte direkt en spark jag fick men en påminnelse om bloggens makt. Äh, ni fattar säkert ingenting. Men det gör jag och det är huvudsaken. Så ett stort tack till dig med bloggen och de röda kinderna. 

Nu kommer jag.


Hoppas den digitala världen är redo för den här mannen. Och vad han tycker.

Sjukt välkommen till min blogg. Nu åker vi.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0